چهارشنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۷
دفاع از روز قدس، کمترین وظیفه برای ادای احترام به مقام رهبر شهید است

حوزه/ عضو مؤسس مجلس اعلای اسلامی عراق با تمجدید از فداکاری‌های رهبر شهید انقلاب اسلامی در راه قدس بر بیعت مجدد با خلف صالح ایشان تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، سید عیسی رشید البرزنجی موسوی نوربخشی، عضو مؤسس مجلس اعلای اسلامی کردستان عراق در پیامی به مناسبت شهادت رهبر انقلاب و روز قدس تاکید کرد: رهبر انقلاب بعد عمری مجاهدات و در نزدیک به نود سالگی با خانواده گرانسنگ خود به دست خبیث‌ترین و شرور ترین و بوزینه‌ها و خوک‌های عالم به شهادت رسید.

وی اظهار داشت: امام شهید، چراغی تابناک در میان ظلمات تاریخ بود. او با شهادت خود راه قدس شریف را روشن کرد. او ثابت کرد که ولی صالح و عالم عامل و حاکم مومن عادل بود که خداوند با شهادت زندگی مبارکش را مزین کرد. از خداوند می‌خواهیم که ما را در قیامت با او محشور سازد و در کنار جنت جاودان همراه با او قرار دهد. به برکت خون پاک او از خداوند می‌خواهیم که اسلام و اهل آن را عزیز و نفاق و دشمنان را نابود کند.

عضو مؤسس مجلس اعلای اسلامی کردستان عراق گفت: شهادت حضرت آیت الله خامنه‌ای دلهای ما را سوزاند؛ اما خداوند به ما صبر و تحمل داد بعد از اینکه شنیدم فرزند خلف ایشان حضرت آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای به رهبری انتخاب شده است. خداوند او را توفیق دهد. ما در امتحان الهی قرار داریم. خداوند در غیبت ولی فقیه به امت اسلام لطف کرد که یکی از شرفاء و علماء را جایگزین امام شهید کرد. خداوند بر ما منت نهاد که رهبری جمهوری اسلامی با امام خمینی(ره) و سپس امام خامنه‌ای و سپس فرزندش ادامه پیدا کرد. فداکاری ملت ایران در راه اسلام قابل وصف نیست و کلمات از بیان آن عاجز هستند.

وی افزود: قدس به ما بسیار نزدیک شده است و ان شاء الله به امامت حضرت آیت الله مجتبی خامنه‌ای در آن نماز خواهیم خواند. امت اسلام و امت مقاومت امت واحده هستند. هر چقدر دشمنان علیه ما توطئه کنند، قدس محور ما باقی خواهد ماند. من با خدا و رسول او و امام زمان تجدید بیعت می‌کنم که سرباز قدس و مبارزه با رژیم صهیونیستی باشم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha